Pengikut

Jumaat, 8 Julai 2011

SENYUM SENYUM ,senyum hujung minggu......

Senyum Pagi Ahad.................diMingguan Malaysia..............tarikh dah lupa..........Tapi kadang2 saya tersenyum sendiri................sebab dulu memang rajin menulis tapi sekarang .............aduh......lebih suka bermalas malasan........................

6 ulasan:

MulutPayau berkata...

dop senyum sorang2 ni.

p/s...bakpo pulop malas nulis lo ni...????

zul permatang badak berkata...

Mulut Payau...
Malas sbb banyak kerja lain......

tapi...jadi rajin balik bila tengok ada..CONTEST PALING SIMPLE....
rasa2 nak join juga.......

besarkan sikit hadiah tu.......boleh berbelanja tiap2 petang beli kueh, buat buka puasa......he2...

nyanyisunyi berkata...

susoh gak kalau owg tak faham ni kan...

p/sler...kalau en zul join CPS MP sure dia menang sebab owg terer bersajak berpuisi bergurindam....

zul permatang badak berkata...

nyanyisunyi....
buatlaa....satu contest....hadiah tu tak penting,
yg penting penyertaan dapat memeriahkan suasana berbloging antara kita semua......

selamat menyambut bulan ramadhan yg akan menjelma.......

Jiejah Gorjes berkata...

jgn malas2...ada bakat jgn disimpan sampai berkarat. :)

zul permatang badak berkata...

jiejah gorjes...
cuma malas b.w.....tulis penat2 tak de org nak baca......tu yg malas...

org cakap blog tak ada sambutan.....
he2 he...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...