Pengikut

Khamis, 15 November 2012

BEZA

BEZA

Pertemuan yang tiba-tiba
membuatkan kita
gugup seketika

Senyum
tidak manis
sedikit kelat

Wajah
tidak ceria
sedikit resah

Titik persamaan
mungkin sukar
kerana kita dilahirkan
dari acuan yang
berbeza

Beranikah kita
merungkali
tali temali yang mengikat
diri ?......

Zulbahri hussin
kuantan.
15 .11,2012.

5 ulasan:

School Of Tots berkata...

Dalam Perbezaan ada titik persamaan
Dalam persamaan banyak juga perbezaan
Raikan perbezaan dan persamaan kita
Agar cinta terus bersemi selamanya.

Bertanya petua:
1. Macamana nak bagi manis buah rambutan anak sekolah? Buah dari pokok kat laman saya kurang manis isinya.
2. Macamana nak kasi hilang baju yg kena getah daun pisang?

Nota: Blog Tuan satu lagi tu dapat warning "Melware detected" bila saya nak access. Sila check & scan.

zul permatang badak berkata...

sots..
rambutan kurang manis...
mungkin kurang baja kot...? apa pun bolih dicuba, taburkan baja buah....

getah daun pisang....
mm...mmm..entahlah...sbb baju yg terkena tu....tak hilang getahnya......

salam bahagia....

School Of Tots berkata...

Guano lamo dah tak wat posting baru? Ambo agak rindu sajak2 pendek tuan hamba.

zul permatang badak berkata...

sots....
sibut dengan pilihan raya 13....

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...